Melody Singers Lunchconcert Floriade

Zondag 24 juli 2022
Lunchconcert Melody Singers: 12.30-14.00 uur
Floriade, Almere

De organisatie van de Floriade heeft de Melody Singers uitgenodigd om een Lunchconcert te verzorgen. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee! Staat een bezoekje aan de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade op uw lijstje deze zomer én wilt u genieten van het gevarieerde repertoire van de Melody Singers in deze bijzondere omgeving? U bent van harte welkom!

Wereldse tuinen, groene kunst, lekker eten, duurzame innovaties en een te gek, groen kinderprogramma.

In een wereld waar natuur vaak plaats moet maken voor beton, glas en staal, is de tuinbouw de sleutel naar een leefbare wereld. In onze ogen zijn de mensen van de tuinbouw, van de hovenier tot de aspergeteler, tot technicus in de kas, superhelden. En deze helden geven we het podium tijdens Floriade Expo 2022.

Eens in de tien jaar komen alle groene grootheden bijeen gedurende deze wereldtuinbouwtentoonstelling. Van over de hele wereld verzamelen zich experts die groene oplossingen presenteren die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken.

Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade.

Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein. Je kunt een reis maken langs de vele in-bloei-staande tuinen, het inspirerende arboretum en smullen van verrassende groene gerechten of jezelf onderdompelen in het afwisselende kunst en cultuurprogramma. Er is voor ieder wat wils. Kinderen kunnen op expeditie, ouders op proeverij en ondernemers kunnen hun biologisch-afbreekbare kaartjes uitwisselen en de basis leggen voor vruchtbare samenwerkingen.

Bron en meer informatie: www.floriade.com